Известие

Collapse
No announcement yet.

Данък АР 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Е как стана това чудо да плащаш 28 лв за 125кс кола колега. Дай кажи...
    sigpic
    Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от jumbo797 Покажи съобщение
      Колеги,само от смърта и данъците не може да се избяга! За какво го пипнаха Ал Капоне! Данъци! Ако има някой да каже някаква схема по която да ги врътнеме нещо,да казва! Ще сме много благодарни!
      Аз когато "пипна" 1/10 от бизнеса на Ал Капоне :, тогава ще погледна по друг начин на плащането на данъци
      Alfa Romeo 166 2.4 JTD
      Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Ходих в даначното и си регистрирах и двете коли и мотора,и си Е.... Мамата, и то яко! 207лв данък за година за алфата и 149 за бравото,това като се умножи едното по 4 , а другото по 3, си е... мамата! а тия гадове за мотора ми искат по 95лв данък за година,по 2! и ме стартират някаде около 1500лв с лихвите,да е... тяхната мама!
        Alfa Romeo 166 2.4 JTD 140hp/after remap 190hp/ Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp/after remap 140hp/!!!/Suzuki750 Gsx-R 150+hp.

Comment

Ходих в даначното и си регистрирах и двете коли и мотора,и си Е.... Мамата, и то яко! 207лв данък за година за алфата и 149 за бравото,това като се умножи едното по 4 , а другото по 3, си е... мамата! а тия гадове за мотора ми искат по 95лв данък за година,по 2! и ме стартират някаде около 1500лв с лихвите,да е... тяхната мама!
          В момента даначните разбират за даден автомобил че не е регистриран при тях, от самото прехвърляне се плаща на общината 2.5%. Това плащане го виждат веднага, данни тоез собственост на автомобил и така на татък. От Кат нямат още връзка.

Comment

Данъните искат талон,договор за покупко-продажба,и от там знаят!
            Alfa Romeo 166 2.4 JTD 140hp/after remap 190hp/ Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp/after remap 140hp/!!!/Suzuki750 Gsx-R 150+hp.

Comment

Данъните искат талон,договор за покупко-продажба,и от там знаят!
              Ако не си я регистрирал в даначното,как мислиш че те издирват за да я регистрираш.

Comment

Чрез системета на КАТ! Мои приятели които не са ги регистрирали в общината,получиха писма за доброволно регистриране иначе яки глоби,данните са взети от КАТ и нотариусите,вече има обща система! КАТ-Нотариат-Данъчни! Така че........измъкване няма!

Comment

Здравейте колеги.И аз бях като един от многото да не си регистрирам колата в общината след като е минала през КАТ,но.......
                  доиде момента в който трябваше да го направя,не 4е ме е страх от списъците на КАТ,а поради това че вече имам детенце на 5месеца и скоро(до една година)ще го пусна на ясли и после на детска градина.Хората са се изхитрили и като ти напишат егенето-и от там излезе 4е има6 неплатени данъци-няма да го приемат никъде.Така че се престраших да отида до общината.Отидох и ме ''зарадваха''---
                  за 2007,2008,2009,2010,2011г.+лихвите за всяка година=някуде около 1200лв.
                  Хубавото е че нямам краен срок и мога да плащам по колкото си искам.
                  така че бавно бавно ще ги оправя.Съветвам хората които са като мен да помислят върху това.Не че защитавам общината,просто в цял свят е така.Вярно че се краде доста,но.........това е положението.Поздрави на всички и честит имен ден на Жоретата

Comment

1.Това с данъците и детските градини в София не важи!!!!!
                    2.Как в детската градина ще ти напишат ЕГН-то?????
                    3.Как в общината ще разберат че имаш автомобил???/ако не си го регистрирал/
                    sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

1)важи-майка ми е детска учителка и зам директор
                      2)като си запишеш детето.искат бележка от данъчните че не дължи6 нищо
                      2)списъците от кат ти има едреса.

Comment

Ох, 500 лв./год. в Пазарджик за тройка кебапчета с гарнитура от Арезе. Сериозна сума, но поне виждам къде отиват (част от) парите ми. Новите неща в града се множат, макар и паралелно с ромския контингент...
                        Diesel is the fuel of Satan

1999 Alfa Romeo 166 3.0 V6, Aurora Nuvola Pearl

Comment

Първоначално публикувано от joros Покажи съобщение
                          Ох, 500 лв./год. в Пазарджик за тройка кебапчета с гарнитура от Арезе. Сериозна сума, но поне виждам къде отиват (част от) парите ми. Новите неща в града се множат, макар и паралелно с ромския контингент...
                          Пазрджик наистина става супер,почти всяка седмица съм там.
                          Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

В Благоевград за Алфа Ромео 166 3.0 V6 220hp 11/2001г. плащам 359,64 лв.Но пък удоволствието си заслужава!
                            Alfa Romeo 166 3.0 V6 24v 220hp 11/2001г.-Настояща!
                            Alfa Romeo 156 1.6TS 120hp 1999г. & Opel Tigra 1.4 16v 90hp 1996г. на жената - Бившите!
                            FIAT Bravo 1.2 16v 82hp 10/1999г.-Някога отдавна!

Comment

Working...
                            X